lauantai 29. tammikuuta 2011

Alkaa tammikuu olla pulkassa, ja kevään tuntua aika ajoin ilmassa ollut.
Minä täällä alan suunnittelemaan talvilomaa ja reissua Tukholmaan.
Kommentti-lootaan voi halutessaan jättää vinkkejä ihanista sisustuspuodeista, kirppiksistä yms. Otan niitä mielelläni vastaan, sillä kovin vähän olen missään koskaan reissannut. Laivalla siis menemme ja yövymme Scandic Hasselbackenissa.

Ihanaista viikonloppua toivottellen;
15 kommenttia:

päivi kirjoitti...

Oi, oi... ihania kuvia!
näitä lisää ,
ovat niin minun maun mukkaan ja muualla kuin sinulla moisia ihanuuksia ei näe!
tein uuden vuoden lupauksen noista ostoksista:)
ei mitään uutta sälää enää yhtään purkkia meille,
mieluummin vähän ja
sitä aitoavanhaa :)
miekin kaivelin taas kevään kunniaksi loputkin vanhat lasiastiat kaapista esille:)

ostopaikoista siellä lahden takana en osaa neuvoa,
on aikaa kun siellä kävin ja matkustelen hirmuvähän nykyisin:( nuorempana ja ruotsissa asuessani Tukholma tuli hyvinkin tutuksi mutta mmmm. siitä on aikaa!

lauantai halit ja
lämpimät ajatukset ystävälle<3
Päivi

-T kirjoitti...

Tukholmaan kirppiksille minäkin tahtoisin, mutten tiedä paikkoja... Toivottavasti löydät joitain mieluisia:) Kerro sitten reissustasi!!

Mari kirjoitti...

Tukholmassa pitäisi joskus käydä... Valitettavasti vinkkejä en osaa antaa.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

vinkkejä en osaa antaa, mutta oikein hyvää matkaa..:)

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Ihanaa matkaa. Tukholma on niin upea kaupunki, vaatetta reilusti, sillä siellä tuulee aina:)

Saila kirjoitti...

En osaa vinkata mitään, mutta toivotan hyvää matkaa!

MaMMeli kirjoitti...

Mukavaa matkaa:)Pientä hiihtoloma matkaa minäkin suunnittelen <3

Sally kirjoitti...

Mukavalta kuulostaa. Vanhassa kaupungissa + ihanissa kivijalkaputiikeissa kannattaa tietenkin piipahtaa. Sitten keskustassa Sergelintorin vieressä on "Gallerian" Hamngatan 37. Ja melko läheltä löytyy myös Åhlens. Brukalla on kuulemma liike Tukholman keskustassa. Siellä en oo ite päässyt käymään. Kurkkaa myös http://beta.stockholmtown.com/sv/

Kivaa reissua! Matkapostausta odotellessa ;)

Tuula kirjoitti...

En valitettavasti osaa neuvoa mitään Tukholmasta, mutta voi jestas noita lasi-ihanuuksia tuossa kuvassa! Oooooh... Pakko varmaan lähteä alkuviikosta kirppikselle ja yrittää kartuttaa omaa lasivarastoa.

Aha kirjoitti...

Olimme kesällä Tukholmassa ja kolusimme Södermalmin aluetta josta löysimmekin monia siistejä kirppareita esim. Stockholm Stadsmission Nytorgsgatanilla, Roda Korset Östgötagatanilla ja Emmaus Second Hand Peter Myndes Backe 8. Yhtään itsepalvelukirppistä emme löytäneet, mutta näiden eri yhteisöjen kirppisanti oli korkealaatuista ja edullista.

Villasukka kirjoitti...

Design torget on ihan ehdoton ainakin itselleni joka kerta :) Se onkin sitten ainoa minkä nimen muistan sieltä :/ Siellä missä on Brukan myymälä (en tiedä onko niitä montakin, mutta se mikä on lähellä kauppahallia),niin lähellä on monta pientä ihanaa sisustusliikettä. Se koko kaupungin alue on täynnä pikku myymälöitä. Kirppiksillä ollaan siellä kierretty,mutta en muista yhtään missä sijaitsevat. Mukavaa reissua.

Kesäkukka kirjoitti...

Kiitos teille ihanaiset mukavista viesteistä ja vinkeistä!
Lisääkin saa laittaa :)

Elsa kirjoitti...

Minä tsekkaisin paikkoja/osoitteita Lantliv- ja Drömhem & Trädgård-lehdistä. Södermalmin kaupunginosassa on paljon nähtävää. Ja tietty Gamla Stanissa on kivoja liikkeitä.

Veera kirjoitti...

Kiitos vierailusta! Meillä näyttää olevan samanmoinen projekti meneillään. :) Hirsitalo meilläkin käsissämme, vaikka pelkäämpä, ettei sitä kohdella ihan yhtä hellästi kuin teidän helmeänne. :( Paljon muutoksia on jo ehditty tehdä ennen meitä...ja me sitten vielä perässä vähäisillä taidoillamme yritämme tehdä vanhuksesta kotia itsellemme. <3

Ihana seurata teidän projektianne.:)

anja kirjoitti...

Hei! Tukholmassa on lukuisia Myrornan kirppiksiä (Zinkestam, Skärholmenissa iso, Liljeholmenissa myös Stadsmission, ovat kaikki Norsborgin suuntaan tunnelbanalla ja vielä Vårbergin kirppis hännänhuippuna).
Sundbybergissä on kolme kirppistä ihan lähekkäin, Myrorna, Stadsmission ja tavallinen itsepalvelukirppis. Slussenilla Emmaus, St Eriksplanilla Myrorna, Skanstullissa myös. Jos olet liikenteessä viikonloppuna, niiin sunnuntaisin on Hötorget kokonaan kirpputorimyyjien valloittama. Ropstenilla on oikein iso Myrorna, mutta se sijaitsee vähän hankalasti Värtanin sataman vieressä, sinne pitää kiertää aikamoinen lenkki, mutta kannattaa, sillä siellä on paljon vanhaa - myös suomalaista - lasitavaraa.