sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Muisteloita

Ajattelin tallettaa tänne blogiinkin kuvia talomme remontin alkuvaiheista, vaikka niitä tuolla toisellakin foorumilla (sisustusideat.net) on.
Kaksi ylintä kuvaa on kesältä 2008, jolloin ulko-ovet olivat vielä vaihtamatta. Ja tuo viimeinen kuva on kesältä 2006, jolloin tehtynä mm. uudet piipunpäät ja kuisti suoristettu. Piha ihanasti rehottaa.

Olemme olleet tämän unelmamme omistajina siis vuodesta 2004 ja remontoineet olemme pikku hiljaa. Talo on rakennettu joskus paikkakuntamme ensimmäiselle kanttorille, kahdessa osassa; vanhempi osa luultavasti 1900-luvun alkupuolella ja laajennus sitten joskus 1914-16. Tarkkoja tietoja meillä ei näistä ole.
Ostaessamme talo oli ollut tyhjillään alle kymmenen vuotta. Sähköt oli, mutta vettä ei, ulkohuussi navetan nurkalla sekä sauna navetan päässä. Meidän onni, ettei mitään uudistavia remontteja oltu tehty.

Sunnuntai-tervehdys täältä utuisen harmaasta lokakuun päivästä;

6 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Ompas kiva nähdä miltä unelmanne näytti ennen remonttia. Ihanaa, että olette tallentaneet sen kuviin ja muistoihin. Mukavaa sunnuntaita<3

Tuire kirjoitti...

Ihanan huvikumpumainen tunnelma! Upea kivijalkakin. Leppoisan utuista päivää!

Ninnu kirjoitti...

Talo näyttää noinkin oikein ihanalta! ..ja remonttien jälkeen tietysti vielä ihanemmalta :o)

Miia kirjoitti...

Upeat lähtökohdat remontille! Talo on kyllä hieno yksilö. Meidän rintamamiestalo (ja kaikki muutkin rintsikat) on niin tylsän näköinen verrattuna tuollaisiin ihanuuksiin, jotka edustavat vähän varhaisempaa rakennustyyliä. Koristeellisempaa ja romanttisempaa aina välillä kaipaisin.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana!

Niina K kirjoitti...

Hitsit, että teillä on kyl ihana talo!!