lauantai 18. syyskuuta 2010

Salasanavahvistuksesta...

Heippa!
On pakko kommentoida tuota blogien salasanavahvistusta, josta Nannakin Ruusutapetilla-blogissaan kirjoitti. Viime aikoina on joihinkin blogeihin kommentointi ollut työn ja tuskan takana, kun salasanavahvistus ei meinaa mennä läpi. Joskus sitä sitten on sinne hakannut melkein kymmenenkin kertaa ennenkuin se on hyväksytty. Ja kyllä, olen kirjoittanut sanan aivan oikein, ei johdu siitä.
Siitä tuskastuneena usein jättääkin sitten kommentoimatta, että tiedoksi vaan, kommentoisin kyllä mielelläni joskus useimminkin. Joku tuossa siis vähän välillä on vialla, tuossa vahvistuksessa...

Nyt tämä tyttö lähtee katsomaan Virpiä ja toivottelee kaikille oikein ihanaa viikonloppua!
8 kommenttia:

päivi kirjoitti...

ihana kuva <3
mukavaa viikonloppua sinullekin!
lauantaiterkut
päivi

Saila kirjoitti...

Oi mikä ihana kuva!
Minun blogissa ei ole salasanavahvistusta. Ajattelin aluksi, että katson tuleeko roskaviestejä, laitan sen sitten. Näiden 3 vuoden aikana on roskaviestejä tullut yhteensä ehkä neljä. Ne on ollut helppo poistaa.
Viime viikkoina Blogger on lisännyt roskaviestintunnistusohjelman blogspot-blogeihin. Ohjelma ei näytä roskaviesteiksi arvioimiaan viestejä blogissa vaan ne menevät omaan roskaviestit-kansioon bloggerin hallintapanellin kommentit-sivulla. Toistaiseksi ohjelma on tunnistanut blogistani kaksi roskakommenttia ihan oikein. Joten salasana on entistä tarpeettomampi.
En nyt halua tällä kannustaa ketään poistamaan salasanaa ja sitten katumaan jos roskaviestejä tuleekin. Oma kokemukseni vain on, että niitä tulee tosi vähän ja nyt nekin vähät menevät omaan kansioonsa eivätkä tule näkyviin blogiin.

MaMMeli kirjoitti...

Mukavaa syksyistä viikonloppua sinulle ja tee hyviä ostoksia Virpin luona:)Vai menetkö katsomaan SITÄ Virpiä;)

Heidi kirjoitti...

Heippa :)

Samoja kokemuksia salasanoista, valitettavasti...sitten olen niin hätäinen etten jaksa montaa kertaa koittaa...hmmm....

Kaunis kuva!
Heidi

Mari kirjoitti...

Ihana kuva! Olen huomannut saman asian, poistikin omasta blogista salasanavahvistuksen...

Marianne kirjoitti...

Ihana kuva !

No, ompa hyvä tietää että salasanavahvistus tökkii. Itse olen nyt niin vähän kommentteja jättänyt viimeaikoina että en moisesta pulmasta tiedäkkään, mutta käyn poistamassa omastani.
Tokihan on kiva saada komentteja ja on kurjaa jos sen takia jää viestit laittamatta.

Taina kirjoitti...

Moikka! Tulin loikkaamalla tuolta ja tulen uudelleen,on kaunis blogi sinulla.:)Tervetuloa käymään myös minun blogissani!

Ada och Emil kirjoitti...

Oi miten muhkeita!! Noista saat varmasti tehtyä jos jonkinlaisia ihania herkkuja :)

Salasanavahvistuksista en tykkää minäkään. ENkä itseasiassa edes usko niiden roskaposteja kovinkaan hyvin suodattavan...

Kaunista loppuviikkoa!
-Sanna