torstai 14. toukokuuta 2009

Kesäkuvia parin vuoden takaa
Tänään on nuhaisena siivottu nurkkia. Keräilin tontilta vanhojen asukkaiden
jättämiä roskia. Ja niitähän löytyy. Kaatopaikka kun on löytynyt milloin navetan takaa, puskan juurelta tai talon alta...

Kissanruokapötköjen muoveja, dödö-pulloja, rikottuja lasipulloja, vanhojen astioiden jäänteitä, terveyssiteitä, alumiinivuokia ja mitä vielä löytyykään vuosikymmenien ajalta. Onneksi nykyään on jätteenkeräys vähän toisella mallilla.

Pikkuhiljaa olisi tarkoitus aloittaa pihanlaittoa. Kun vain tietäisi mistä lähteä alkuun? Kulkuväylistä? Kasvimaasta? Terassin teosta? Liikaa mietittävää..

Siksipä fiilistelen parin vuoden takaisilla kesäisillä kuvilla. On vähän toistoa, mutta...

Lämpöistä viikonloppua odotellessa;

9 kommenttia:

Vianna kirjoitti...

Kauniit värit noissa kakkarakuvissa!

Vähän samaa ongelmaa pukkaa täälläkin pihanlaiton työjärjestyksen suhteen. Kaikkea olisi kiva saada, mutta kattellaan. Tänä kesänä jos saisi kasvimaan jollekin mallille, ja tulipahan hankittua kasa terassilautaakin pihaan..

Maria kirjoitti...

Ihania kuvia!
Meillä on myös pihan laitto edessä. Ajattelin tehdä sen niin, että talon seinustoilta poispäin, alue kerrallaan. Tien puolelta ajattelin aloittaa, kun sieltä enemmän meitä katsellaan.

Tilu kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua sinullekin!

Anonyymi kirjoitti...

Kivat maisemat ja kukat :)

Mirtzi kirjoitti...

Tuttu tunne tuo roskanmäärä ja mitä ihmeellisimmät paikat mistä niitä löytyy...huhuh, enne vanhaan ollut eri juttu tuo roskien hukkaaminen.
Meillä samaa...pitäisi saada puutarhaa kuntoon:) Ihastelen vain ihmisten kauniita, täydellisiä pihoja...ja sitten katson meidän pihaamme...paljon on töitä tiedossa jos sellaisen haluaapi:)

Mimmimamma kirjoitti...

Mullekin oli ihan kauhistus,kun tänne muutettiin,että miten paljon sitä ihmiset ovat jätteitä pihoilleen kylväneet. Ja vielä ihan muuta vuosi sitten,purkeista päätellen.
Meillä niitä roskia vielä vähän siellä sun täällä,ei vaan olla saatu kaikkea ällöttävää siivottua pois pensaitten ja puitten alta.

Mukavaa viikon jatkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kesäkuvia.

Karita

Piia kirjoitti...

Oi miten ihanan kesäisiä kuvia=) sitä odotellessa, ja odottelen myös lämmintä viikonloppua, koska pitäisi juhlia esikoiseni syntymäpäiviä ulkosalla.

Sisustus Sievä kirjoitti...

Ennen oli kyllä taito piilottaa roskat aitan alunen oli kyllä yksi ihmisten lempipaikka niitä heitellä.Voi kun tulisi äkkiä kesä!

Ihana muuten toi teitin pyörä.Röytyssä on 6.6 Wanhat jawat esillä tulee noin 100 kunta pyörää päiväkahville.

Hauskaa helatorstaita.
Mia