keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Lomalaisen jorinoitaTerveiset täältä lomalta :). Meillä on hieman remppa edennyt; vanhat haltexit on poistettu ja seinät saivat uudet levyt. Vaikkakin oli sääli upeat vanhat tapetit peittää. Huomenna lähden ostamaan lattiamaalia. Päädyimme Uulan puulattiamaaliin, joko valkoiseen tai harmaaseen. Lattia kuitenkin maalataan viimeiseksi, koska luultavasti sen kuivuminen kestää ikuisuuden.

Toivottavasti huomennakin on yhtä upea ilma kuin oli tänään. Terveisin;ps. Sisustusideoissa on remonttipäiväkirja, jossa enemmän kuvia koko talon rempasta, Kesäkukka nimimerkillä.


6 kommenttia:

Seepia kirjoitti...

Voi miten ihanaa hirsiseinää!

Mä olin ihan varma, että olin jo tuohon edelliseen kirjoitukseesikin kommentoinut, sillä niin monta kertaa olen sänkyäsi käynyt ihailemassa. Mutta en sitten näköjään ollutkaan. Ihanä sänky kuitenkin!

Oikein paljon jaksamista remonttiin! Itsellänikin alkaa taas olla sellainen olo, että jotain vois tehdä ja hommat edistyä :)

elina kirjoitti...

Hei
Olen luultavasti ensivierailulla ja on tosiaan upea talo. Itsekin remppaan(mies remppaa) vanhaa taloa ja kiva nahdä muiden aikaansaannoksia.
Kerro kokemuksiasi tuosta Uulan maalista, meillä on sitä katoissa ja se kuivuu tosi hitaasti, mutta lattiamaalihan on erilaista.

elina kirjoitti...

Minä vielä täällä. Kurkkasin aiempiin postauksiisi ja näin ihanan tapetin, luultavasti olohuoneestasi. Mistä mallistosta se on?

Tilu kirjoitti...

Kaunista hirsiseinää olittekin löytäneet! Hyvää viikonloppua!

Kesäkukka kirjoitti...

Heippa!
Tervetuloa elina ja Tilu!

Seepia: Kiitos,minustakin sänky on ihana ja ehkä vieläkin ihanampi valkoisena ;)

elina: salin/olohuoneen tapetti on Laura Ashleyn Josette. Tilasin sen Helsingin liikkeestä.

Kerron kyllä miten Uulan-puulattiamaali toimii, valitsin makuuhuoneeseen valkoisen sävyn, vaikka se harmaakin olisi ollut ihan kiva.

Hyvää viikonloppua myös!
(ikävää, kun loma loppuu :( )

Marge kirjoitti...

Kyllä hirsiseinä on kaunis!
Teillä tulee todella upea koti!
Ihanaa viikonloppua sinulle!:)