sunnuntai 18. tammikuuta 2009

PäiväpeitehaaveitaLöysin aivan ihanalta näyttävän päiväpeitteen. Mahtaisiko se sopia makuuhuoneen tyylin? Täytyyhän sitä hieman mennä asioiden edelle; makkarin remppaa ei ole vielä edes aloitettu ;)
Ylemmässä kuvassa tapetti, joka tulee makkariin. Tuo pohjaväri vaan on luonnossa hieman enemmän ruskeaan menevä kuin purppuraan.

ps. miten kuvia saa laitettua tekstin lomaan? Nyt ne menevät aina tuonne ylös...

4 kommenttia:

Marge kirjoitti...

Päiväpeite on ihana! Ja sitäpaitsi toi jos mikä, luontuu meiltä naisilta, meinaa, sisustuksen suunnittelu etukäteen, tuttua on!!:D

Kun olet saanut kuvan blogiisi, ota kuvasta kiinni ja vie se haluamaasi kohtaan blogissasi. sillain ainakin itse olen saanut. Osasinkohan selittää...

Kesäkukka kirjoitti...

Kiitos Marge neuvoista. Sain nyt ainakin tekstin kuvien yläpuolelle :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo makuuhuoneeseenne tuleva tapetti! Uteliaisuuttani kysyisin että kenen valmistajan tapettia se on...?! Voisin itsellenikin sitä haluta...! =)

Petra

Kesäkukka kirjoitti...

Hei Petra!

Tapetti on William & Morrisin Windrush. Sitä löytyy muissakin väreissä. Sandersonin tehdas valmistaa. Tapetin olen tilannut Antiikki Hugo- nimisestä liikkeestä Mänttästä www.antiikkihugo.fi. Saa varmasti myös monesta muusta liikkeestä.

http://www.historicstyle.com/williammorris/wallpapers/windrush2.html

Tuosta yläpuolelta laittamasta osoitteesta löytyy tämä ja näiltä sivuilta paljon muitakin upeita tapetteja. Kannattaa vilkaista.

Ja kiva, kun kävit kommentoimassa :)